ČZS

Arhivirane teme 2006
divji trot
PrispevkovCOLON 213
PridruženCOLON Sr Okt 25, 2006 2:41 pm

ČZS

OdgovorCOLON # 22579Odgovor divji trot
Sr Nov 22, 2006 6:26 am

Puč na ČZS

Dobro obveščeni viri javljajo, da se je tekom današnjega dne na ČZS dogodil puč. Skupina znanih in večnih čebelarskih funkcionarjev naj bi odstavila predsednika ČZS in imenovala vršilca dolžnosti.

Vršilec dolžnosti naj bi bil gospod s področja na katerega se že leta plasira velika večina denarnih sredstev namenjenih razvoju čebelarstva v Sloveniji.

Malo sem pogledal v splošne akte ČZS in lahko je ugotoviti, da gre za pravi kadrovski puč ali pravno nasilno zamenjavo predsednika. Kako bo to potem prikazano v javnosti pa je seveda že drugo vprašanje.

Plačevalci članarin ČZS, kako so vas o tem informirali ? Sploh smete k temu kaj reči ?? Vse poti za kanaliziranje denarja na znane lokacije so sedaj na široko odprte. Pa niste verjeli oceni stanja v slovenskem čebelarstvu kolega Juga, ki je zgodbo zelo objektivno in realno ocenil. Le malo zmedeno je vse skupaj zapisal.

Bodo zapisnik z današnjega pučističnega sestanka objavili na svoji spletni strani ?? Malo verjetno. Ali pa krepko prilagojenega.

Ugibajte kateri lobi je na ČZS prevzel "komando! ??!!

Uporabniški avatar
bara
PrispevkovCOLON 1169
PridruženCOLON Ne Apr 17, 2005 7:01 pm
KrajCOLON Domľale
CONTACTCOLON

OdgovorCOLON # 22584Odgovor bara
Sr Nov 22, 2006 8:52 am

Torej, čebelarji recite kaj. Do sedaj so se skoraj vsi, razen gospoda Juga vedno prodali ČZS in se bali tistih nesposobnih ljudi na ČZS, ki obvladujejo samo grožnje, pa nikakršne stroke, zakonodaje, česarkoli. So pravi mojstri za "kako uničiti vse".
Nobena tema ni tako trda, da je sveèa ne bi mogla razsvetliti.

www.varna-hrana.si/

BUTTON_TOPIC_LOCKED

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov