Nalepke za med

Računalniški programi, internet,...

ModeratorCOLON volk

volk
PrispevkovCOLON 2074
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 2:18 pm
KrajCOLON Zemlja

Nalepke za med

OdgovorCOLON # 30146Odgovor volk
Pe Avg 15, 2008 10:33 am

Zanima me če kdo ve link,kje dobiti program za tiskanje nalepk.Na strani čebelarske zveze ga ne najdem.Kolikor jaz vem naj bi bil program zastonj dostopen na strani ČZS.Pa ga ne najdem
Narava je dekle lepotica,
Ko je voljna,
sama se preda,
ko jo posilis,
Ubiti te da!

BOĹ TJAN NOĂ
PrispevkovCOLON 492
PridruženCOLON Sr Maj 21, 2008 4:12 pm

OdgovorCOLON # 30147Odgovor BOĹ TJAN NOĂ
Pe Avg 15, 2008 10:59 am

Program za tiskanje nalepk je na voljo na ČZS pri Andreji Kandolf ( andreja.kandolf@czs.si ) , bom pa poskrbel, da se še enkrat objavi na spletu ČZS, če ga ni več.

lep dan!

BOĹ TJAN NOĂ
PrispevkovCOLON 492
PridruženCOLON Sr Maj 21, 2008 4:12 pm

OdgovorCOLON # 30148Odgovor BOĹ TJAN NOĂ
Pe Avg 15, 2008 11:01 am

je pa program na naslovu http://www.cebelarska-zveza-slo.si/cz_obrazci.php


upam, da je to željeni program, lp

volk
PrispevkovCOLON 2074
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 2:18 pm
KrajCOLON Zemlja

OdgovorCOLON # 30150Odgovor volk
Pe Avg 15, 2008 7:32 pm

Hvala za informacijo.
Narava je dekle lepotica,
Ko je voljna,
sama se preda,
ko jo posilis,
Ubiti te da!

Uporabniški avatar
Micky
PrispevkovCOLON 586
PridruženCOLON Ne Jan 29, 2006 5:15 pm
KrajCOLON Cerknica

OdgovorCOLON # 30155Odgovor Micky
So Avg 16, 2008 5:58 pm

A bo za nove slovenske kozarce isti program za tiskanje nalepk. Ustreza ?
Naj medi ! (pardon, naj vam èimveè èebel preživi)

Emil

Fizikalec
PrispevkovCOLON 6493
PridruženCOLON To Feb 03, 2004 9:35 pm

OdgovorCOLON # 30157Odgovor Fizikalec
So Avg 16, 2008 6:01 pm

Prvo rabiš nove etikete program je malenkost....

Uporabniški avatar
Micky
PrispevkovCOLON 586
PridruženCOLON Ne Jan 29, 2006 5:15 pm
KrajCOLON Cerknica

OdgovorCOLON # 30159Odgovor Micky
So Avg 16, 2008 6:08 pm

Fizikalec napisal/-aCOLONPrvo rabiš nove etikete program je malenkost....
Vem da rabi nove etikete. Bom prvo stare ponucal. Le vprašam ali bo to isti program ali nov. Saj ga itak dobiš brezplačno s prvim nakupom.
Naj medi ! (pardon, naj vam èimveè èebel preživi)

Emil

BOĹ TJAN NOĂ
PrispevkovCOLON 492
PridruženCOLON Sr Maj 21, 2008 4:12 pm

OdgovorCOLON # 30160Odgovor BOĹ TJAN NOĂ
So Avg 16, 2008 8:14 pm

so že nove etikete in nov prgram. Kozarec pa je trudi že. Prav dobro pa pašejo in se dajo uporabit na nov kozarec tudi stare nalepke.

lp

Uporabniški avatar
Micky
PrispevkovCOLON 586
PridruženCOLON Ne Jan 29, 2006 5:15 pm
KrajCOLON Cerknica

OdgovorCOLON # 30161Odgovor Micky
So Avg 16, 2008 10:18 pm

BOŠTJAN NOČ napisal/-aCOLONso že nove etikete in nov prgram. Kozarec pa je trudi že. Prav dobro pa pašejo in se dajo uporabit na nov kozarec tudi stare nalepke.

lp
Kako pa bo z manjšimi kozarci ? A pašejo iste etikete tudi na manjše kozarce ali so za manjše druge etikete ?
Naj medi ! (pardon, naj vam èimveè èebel preživi)

Emil

mazo
PrispevkovCOLON 9
PridruženCOLON To Jan 01, 2008 9:44 pm

OdgovorCOLON # 34708Odgovor mazo
Pe Jun 12, 2009 2:52 pm

tudi mene zanima, kej bi dobiu program, ki bi na nove etikte natisnil datum, ime količino in podobno

ta program ki sem ga potegnil iz strani čebelarske zveze
http://www.czs.si/obrazci_podrobno.php?sif_ob=27

mi ne natisne na prava mesta... tudi sem nekaj poskušal s spreminjanjem robov a mi ni uspelo... a ima gdo ta program da mi ga pošlje po mejlu?

dobje
Site Admin
PrispevkovCOLON 948
PridruženCOLON Sr Feb 22, 2006 9:20 pm
CONTACTCOLON

OdgovorCOLON # 34713Odgovor dobje
Pe Jun 12, 2009 4:43 pm

Za nove etikete si pomagam s tem programom, snet iz strani ČZS!
http://www.czs.si/Upload/Program.zip
Pod Nalepke exe lahko nastavljaš vse robove!
Če ne bo šlo, me kontaktiraj na SZ, ti pošljem moje nastavitve!!

davca
PrispevkovCOLON 550
PridruženCOLON To Okt 16, 2007 6:13 pm
KrajCOLON Ljubljana

OdgovorCOLON # 34717Odgovor davca
So Jun 13, 2009 11:02 am

Meni pa program natisne besedilo na prava mesta, le črke Č noče natisniti. Smo poskušali popraviti, pa ne gre,
LP, N.Š.
Unus pro omnibus et omnes pro uno - Eden za vse in vsi za enega

davca
PrispevkovCOLON 550
PridruženCOLON To Okt 16, 2007 6:13 pm
KrajCOLON Ljubljana

OdgovorCOLON # 50033Odgovor davca
Pe Sep 02, 2011 8:45 am

Vesela bi bila, če bi mi kdo prilepil link za dostop do obrazca za tiskanje nalepk za med, in sicer za 370 ml kozarčke. Že spet sem izgubila obrazec za tiskanje malih nalepk.
Vnaprej hvala!
Unus pro omnibus et omnes pro uno - Eden za vse in vsi za enega

MaMe
PrispevkovCOLON 484
PridruženCOLON Sr Jun 03, 2009 1:01 pm

OdgovorCOLON # 50034Odgovor MaMe
Pe Sep 02, 2011 9:08 am

http://www.czs.si/nalepke.php

To bo verjetno to :)

LP

davca
PrispevkovCOLON 550
PridruženCOLON To Okt 16, 2007 6:13 pm
KrajCOLON Ljubljana

OdgovorCOLON # 50043Odgovor davca
So Sep 03, 2011 9:59 am

Da, to je to! Najlepša hvala MaMe! :)
Unus pro omnibus et omnes pro uno - Eden za vse in vsi za enega

mirko
PrispevkovCOLON 1
PridruženCOLON Če Mar 01, 2012 12:34 pm

OdgovorCOLON # 53596Odgovor mirko
Če Mar 01, 2012 12:41 pm

Pozdravljeni

Prosim za pomoč.

Imam še stare velike nalepke na zalogi in sem se igral s programom za vnos mojih podatkov za printanje nalepk, pa mi nikakor ne gre, saj nikoli ne sprinta prav, vse je zamaknjeno.Igral sem se kar nekaj časa z robovi pa mi ni uspelo, tako da bi prosil za pomoč, če mi lahko pošlje nekdo svoje nastavitve oz. karkoli, da bi mi to uspelo sprintati doma, saj sem do sedaj vedno dajal v trgovini printat, pa se mi zdi brezveze, saj bi rad to delal doma.

Hvala za pomoč

lp, Mirko

Marjana
PrispevkovCOLON 27
PridruženCOLON Po Dec 12, 2011 1:48 pm

OdgovorCOLON # 54788Odgovor Marjana
Sr Maj 02, 2012 1:31 pm

Ta program nima črke "č"?
Se da nastaviti velikosti črk? Teža je veliko večja kot naslov.
Hvala.

Mandelj
PrispevkovCOLON 306
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 1:58 pm
KrajCOLON Muljava

OdgovorCOLON # 55827Odgovor Mandelj
Pe Jul 27, 2012 4:39 pm

Mogoče kdo ve zakaj program za tiskanje nalepk ne deluje? Program ni ravno neka znanost, vendar, ko ga hočem zagnati ''nalepke.exe'' me ne spusti noter in mi napiše, da si moram inštalirat še program, ''MSSTDFMT.DLL.'' ta program je odpravljanje nekih errorjev. Vendar tudi, ko ga naložim, še vedno javlja isto...

Ima mogoče še kdo podobne težave, oz. raje bi videl rešitve :)

bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

OdgovorCOLON # 55833Odgovor bostek
So Jul 28, 2012 6:55 am

Ravno včeraj sem imel takšen problem. Stvar je da ta datoteka manjka oz je poškodovana v windows sistemu.

Katere windows imaš?

Pojdi v c:/windows/system32 ali c:/windows/system in poišči to datoteko če obstaja. Potem pa povem kako naprej
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

Mandelj
PrispevkovCOLON 306
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 1:58 pm
KrajCOLON Muljava

OdgovorCOLON # 55834Odgovor Mandelj
So Jul 28, 2012 10:03 am

Imam windows 7, sem pregledal datoteki in system je prazna, v system32, pa te datoteke ni.

bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

OdgovorCOLON # 55835Odgovor bostek
So Jul 28, 2012 8:45 pm

Prenesi tale zip (http://www.dll-files.com/msstdfmt.zip?0WGfRHcDjX) in odpakiraj nekam na računalnik. Datoteko msstdfmt.dll prekopiraj v c:/windows/system32

Potem pa pojdi na start in v iskalno vrstico napiši cmd. Odpre se ti črno okno.

Potem pa mi napiši kako ti napiše. Meni izgleda takole:
Microsoft Windows XP [različica 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Bostjan>
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

Mandelj
PrispevkovCOLON 306
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 1:58 pm
KrajCOLON Muljava

OdgovorCOLON # 55836Odgovor Mandelj
Ne Jul 29, 2012 12:04 pm

V črnem oknu mi napiše:

Microsoft Windows (Version 6.1.7601)
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Vse pravice pridržane.

C:\Users\Matej>

bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

OdgovorCOLON # 55837Odgovor bostek
Po Jul 30, 2012 6:23 am

Sedaj pa napiši tole(vrstico po vrstico) in pritisni enter:

C:\Users\Matej>cd..
C:\Users>cd..
C:\>cd..
C:\>cd Windows
C:\Windows>cd System32
C:\Windows\System32>regsvr32 msstdfmt.dll

Mogoče so tudi kakšne razlike v mapah. Povej kako bo šlo
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

Mandelj
PrispevkovCOLON 306
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 1:58 pm
KrajCOLON Muljava

OdgovorCOLON # 55839Odgovor Mandelj
To Jul 31, 2012 6:31 am

Ko sem vse to vpisal, se mi je odprl okenček ''RegSvr32'' z informacijo: DLLRegisterServer in msstdfmt.dll succeeded.

Bostjan matr si car, ne vem kaj sva naredila :) ampak dela... vidm, da si kar stručko za te stvari.

Sedaj mi normalno odpre, da lahko vpisujem podatke za nalepke, popoldne, ko pridem iz šihta, začnem printat.

Hvala za pomoč, dobiš za pivo, ko se kje srečamo.

Mandelj
PrispevkovCOLON 306
PridruženCOLON Če Apr 10, 2008 1:58 pm
KrajCOLON Muljava

OdgovorCOLON # 55849Odgovor Mandelj
To Jul 31, 2012 3:04 pm

Sedaj se je pojavila še ena težavica in sicer z malo truda sem velike in srednje uspel natisniti, pri malih mi pa ves čas printa le na vrh strani lista eno vrstico, kljub temu, da sem vse delal kot pri prejšnjih nalepkah?

En je že spraševal, pa bom jaz šeenkrat, a bi lahko kdo posredoval nastavitve?

bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

OdgovorCOLON # 55851Odgovor bostek
To Jul 31, 2012 6:02 pm

No samo da je ratalo :) Sem imel že probleme s tem, ampak sedaj vem kako in kaj je treba.

Za ta 2. problem pa ti bo kdo drug mogoče znal pomagat...
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

muha
PrispevkovCOLON 50
PridruženCOLON Ne Jan 18, 2009 6:36 pm

OdgovorCOLON # 55853Odgovor muha
To Jul 31, 2012 10:22 pm

jaz se sploh nisem zaje... s tem programom, ampak sem si naredil v excelu masko in printam vse prek exscela ( še barve lahko izbiram...) in nobene nalepke več ne uničim.
Naredu sem predlogo, sprintal na navaden bel list, list dal na nalepeke, pregledal kje striže, popravil in to je to

ahrasta1
PrispevkovCOLON 2
PridruženCOLON Sr Avg 01, 2012 11:27 am

OdgovorCOLON # 55855Odgovor ahrasta1
Sr Avg 01, 2012 11:33 am

Živjo!
Jaz se isto šel po tvojih navodilih Bostek, vendar mi napiše: The module 'msstdfmt.dll' was loaded but the call to DllRegisterServer failed with error code 0x8002801c, v cmdju pa mi na začetku piše isto kot pri Mandeljnu..

bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

OdgovorCOLON # 55861Odgovor bostek
Če Avg 02, 2012 7:53 am

Cmd moraš zagnati kot administrator(npr desni klik in 'run as administrator'). Tako je bilo npr v visti
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

ahrasta1
PrispevkovCOLON 2
PridruženCOLON Sr Avg 01, 2012 11:27 am

OdgovorCOLON # 55864Odgovor ahrasta1
Če Avg 02, 2012 10:36 am

Najlepša ti hvala Boštjan, sem uredil :)

BUTTON_POST_REPLY

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov