Problematika čebelarstva

Komunikacija med skupinami in društvi, trženje in promocija

ModeratorCOLON Oldy

Novinka
PrispevkovCOLON 250
PridruženCOLON Če Jan 13, 2011 2:01 am

OdgovorCOLON # 51663Odgovor Novinka
Ne Dec 04, 2011 10:23 am

ne bi bila rada nesramna, samo mene pa zanima zaključek zgodbe o ponudbi odkupa medu. Če je kdo sposoben za ta posel in ga speljat, ne bi bil pripravljen te sreče delit še z ostalimi? Zdaj na žalost ni kam pisat o tem, ker je tema zaklenjena.

Saj vem, gre tudi preko zasebnih sporočil, ampak ta forum živi ravno zaradi tega, ker se o stvareh govori javno. Ne vidim problema v diskutiranju, več problemov nam očitno predstavlja to, kako je napisano. Eni so pač malo bolj ostri kritiki in se jim ne ljubi v vato zavijat, pač bolj ostro zveni. Če dopuščamo demokracijo, bodimo zreli, pa ne vzamimo vse takoj za žalitev. Jaz sem se nasplošno v življenju naučila veliko več od takih direktnih kot od smehljajočih in skrajno vljudnih, ki so šele kasneje pokazali svojo temno plat in me pošteno zafrknili - še vedno na čisto smehljajoč in vljuden način.

Če se bomo pa šli na forumu tako selekcijo, kaj kdo lahko in kaj ne... bom pa verjetno kar zgubila voljo še hodit sem. Mene tako ne bo nihče pogrešal :wink: Edino kaj se strinjam z moderatorjem, da se piše drugo tematiko v drugo rubriko, čeprav je res težko kdaj ne skrenit...

dobje
Site Admin
PrispevkovCOLON 948
PridruženCOLON Sr Feb 22, 2006 9:20 pm
CONTACTCOLON

OdgovorCOLON # 51664Odgovor dobje
Ne Dec 04, 2011 10:40 am

boriss napisal/-aCOLONDobje, :twisted:
Imaš kar prav. Neugodne komentarje je treba blokirat - če to ne gre gre pa kar temo zaklent. Nekdo lahko napiše neumnosti - drugi ne moremo skomentirat problema!

Saj poznaš tistega - So na čolnu enkrat vsi enako mislili pa šli vsi na levo stran - poj pa se je čoln prevrnil?
:twisted:

janez pa taka demokracija.
Tu lahko svobodno izražate svoja mišlenja, ki naj gredo v pozitivno smer.
Zaklenjeno pa ni bilo nič samovoljno!!

Kdor si pa pravila foruma razlaga po svoje naj si prosim osveži spomin
http://www.slovenski-cebelarji.com/foru ... e=register

Pa lepo nedeljo želim

Vili

Fizikalec
PrispevkovCOLON 6493
PridruženCOLON To Feb 03, 2004 9:35 pm

OdgovorCOLON # 51675Odgovor Fizikalec
Ne Dec 04, 2011 6:29 pm

Novinka napisal/-aCOLONSaj vem, gre tudi preko zasebnih sporočil, ampak ta forum živi ravno zaradi tega, ker se o stvareh govori javno. Ne vidim problema v diskutiranju, več problemov nam očitno predstavlja to, kako je napisano. Eni so pač malo bolj ostri kritiki in se jim ne ljubi v vato zavijat, pač bolj ostro zveni. Če dopuščamo demokracijo, bodimo zreli, pa ne vzamimo vse takoj za žalitev. Jaz sem se nasplošno v življenju naučila veliko več od takih direktnih kot od smehljajočih in skrajno vljudnih, ki so šele kasneje pokazali svojo temno plat in me pošteno zafrknili - še vedno na čisto smehljajoč in vljuden način.

Če se bomo pa šli na forumu tako selekcijo, kaj kdo lahko in kaj ne... bom pa verjetno kar zgubila voljo še hodit sem. Mene tako ne bo nihče pogrešal :wink: Edino kaj se strinjam z moderatorjem, da se piše drugo tematiko v drugo rubriko, čeprav je res težko kdaj ne skrenit...
Saj sem ti že davno rekel, da si pač atipična začetnica in kot taka boš pač malo "ignorirana" ali pa postrani gledana. Povsem jasno je, čim se "družiš" z mano, da ne pričakuj kakega trepljanja po ramenih :D :D logično je, da nekdo, ki istopa od povprečja je nepriljubljen. Torej ali se ga ignorira ali pa skuša utišat. Z tem se ne splača belit glave pač rečeš oh ja prav in greš naprej svoje dokazuješ z napredovanjem in razvojem in se nič ne sekiraš.

.
PrispevkovCOLON 132
PridruženCOLON Če Feb 03, 2011 10:36 am

OdgovorCOLON # 51680Odgovor .
Ne Dec 04, 2011 7:15 pm

:veryhappybee:
Zadnjič spremenil 1, dne ., skupaj popravljeno 0 krat.

Novinka
PrispevkovCOLON 250
PridruženCOLON Če Jan 13, 2011 2:01 am

OdgovorCOLON # 51706Odgovor Novinka
Ne Dec 04, 2011 11:32 pm

Hvala, Danilo, ne rabiš bit tako zaščitniški, mam že trdo kožo ;) Pa vsak piše v svojem imenu, ni nujno niti, da se midva strinjava.
To, da sem ti neskončno hvaležna za vsako pomoč, pa tako že veš. Pa tudi nisem edina. Veliko čebelarjev te ceni, z rezultati svojega dela pa si tudi lahko več kot zadovoljen. Zakaj bi se torej kisal zaradi provokatorjev? Naj imajo svoje veselje...

Kdor na forumu ve, kaj išče, bo to tudi našel. Kje pa koga bo poslušal je pa, hvalabogu, svobodna izbira. :D

Uporabniški avatar
Oldy
PrispevkovCOLON 331
PridruženCOLON Po Apr 18, 2005 1:02 pm
KrajCOLON Muta
CONTACTCOLON

OdgovorCOLON # 51708Odgovor Oldy
Po Dec 05, 2011 12:28 am

Fizikalec napisal/-aCOLONSaj sem ti že davno rekel, da si pač atipična začetnica in kot taka boš pač malo "ignorirana" ali pa postrani gledana. Povsem jasno je, čim se "družiš" z mano, da ne pričakuj kakega trepljanja po ramenih :D :D logično je, da nekdo, ki istopa od povprečja je nepriljubljen. Torej ali se ga ignorira ali pa skuša utišat. Z tem se ne splača belit glave pač rečeš oh ja prav in greš naprej svoje dokazuješ z napredovanjem in razvojem in se nič ne sekiraš.
Se podpišem pod to. Tudi jaz lahko pripomnim, da čebelarim od malih nog in zelo rad poslušam in absorbiram informacije od starih mačkov ( DANILO, BORIS ). Vsako navodilo sem uporabil koristno. Treba je samo prisluhniti, AMPAK ne vsakemu, ki ti nekaj tumba.
Sicer pa tako kot trdi predhodnik DANILO in BORIS imata kaj za pokazat ostalo pa naredi naša faušija ( ali slovenska ali pa čebelarska ). Saj je vseeno katera, rezultat je isti.
"Ne jemljite si k srcu niti zmage niti poraza. Oboje se namreè nekoè spremeni v niè."

http://www.begic.si/
info@begic.si

BUTTON_POST_REPLY

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov