nekristaliziran med?

tehnologija pridobivanja čebeljih pridelkov

ModeratorCOLON Oldy

BUTTON_POST_REPLY
bostek
Site Admin
PrispevkovCOLON 870
PridruženCOLON Sr Jul 15, 2009 7:31 am
KrajCOLON kozjansko

nekristaliziran med?

OdgovorCOLON # 37204Odgovor bostek
Pe Nov 27, 2009 8:05 pm

Nekaj me zanima... kolikor jaz poznam zadeve vem da je ponavadi domač med v kristalizirani obliki. Nekdo pa mi sedaj pravi da ima domač med, ki je vseskozi tekoč? Mi lahko poveste kako je s tem?
Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)

Fizikalec
PrispevkovCOLON 6493
PridruženCOLON To Feb 03, 2004 9:35 pm

OdgovorCOLON # 37205Odgovor Fizikalec
Pe Nov 27, 2009 9:40 pm

Hja možno imam smreko iz 2006, ki je še vedno tekoča, akacija tudi ne trdi, gozd hoja od letos ni strdilo edin cvetlični pa lipa torej vse je odvisno od sorte meda in kje je pridelan.

BUTTON_POST_REPLY

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov