dodajanje posnetka na forumu

tehnologija čebelarjenja, prevažanje čebel

ModeratorCOLON volk

BUTTON_POST_REPLY
panj
PrispevkovCOLON 129
PridruženCOLON Po Jul 28, 2014 2:24 pm
KrajCOLON KODRETI

dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68422Odgovor panj
Če Okt 15, 2015 8:23 pm

Zanima me kako lahko dodam posnetek na forumu hvala
panj

boriss
Site Admin
PrispevkovCOLON 3074
PridruženCOLON So Sep 08, 2007 9:23 am

Re: dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68425Odgovor boriss
Če Okt 15, 2015 11:04 pm

NAčeloma tako kot slike in .pdf . Je pa tu vprašanje velikosti fajla. Mislim da niso omogočene prav veliki. Tako da bo najbolje da daš film v kak oblak (recimo dropbox ali kaj podobnega) in sem daš samo link. NAčeloma če češ da bo to dalj časa gor je to pametno imeti kje drugje ne na tem forumu.

diehart
PrispevkovCOLON 89
PridruženCOLON To Mar 13, 2012 9:50 am

Re: dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68427Odgovor diehart
Pe Okt 16, 2015 9:38 am

A se da "embedat" youtube posnetek v post?

boriss
Site Admin
PrispevkovCOLON 3074
PridruženCOLON So Sep 08, 2007 9:23 am

Re: dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68428Odgovor boriss
Pe Okt 16, 2015 11:51 am

Ne ne da se (vsaj jaz ne znam). Ampak res ne vem zakaj bi to vdelal v okno - daš pač link do posnetka in to je to.

jerovsek
PrispevkovCOLON 13
PridruženCOLON Sr Feb 11, 2015 1:57 pm

Re: dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68443Odgovor jerovsek
To Okt 20, 2015 10:58 am

Način je opisan tukaj, če se bo kdo poigral :)


https://www.phpbb.com/community/viewtop ... 6&t=546007

boriss
Site Admin
PrispevkovCOLON 3074
PridruženCOLON So Sep 08, 2007 9:23 am

Re: dodajanje posnetka na forumu

OdgovorCOLON # 68444Odgovor boriss
To Okt 20, 2015 1:14 pm

[youtube]<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/dRd5hTpbRqI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/youtube]


Edino da ta forum ne ve kaj je oni povedal.


BUTTON_POST_REPLY

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov