POZDRAVLJENI!

Prosimo, če poskusite uporabljati nov forum na lokaciji www.slovenski-cebelarji.com/forum30/

Tisti, ki imate uporabniška imena z "čžš" bodo mogoč imeli težave in bomo uredili sproti.
Oglejte si http://www.slovenski-cebelarji.com/forum30/viewtopic.php?f=55&t=5181

 

 

 

 
 

Slovenski Čebelarji Seznam forumov -> Prostor, oprema in sredstva za čebelarjenje

Adidas 'Solarboost Løbesko er inspireret af NASA Tech

  Avtor    Thread Objavi novo temo   Odgovori na to temo
AlanBohnertPridružen/-a: Sre Jun 2018 8:10
Prispevkov: 3
Kraj: http://www.viviejewelry.uk.com/
Adidas 'Solarboost Løbesko er inspireret af NASA Tech

Tyske sportsfirma Adidas nyeste løbesko er så højteknologiske, de er inspireret af NASA-ingeniørteknologi. Tilsyneladende Solarboost er de nye instruktører adidas nmd r1 tilbud fokuseret på høj ydeevne og er en letvægts løbesko oprettet ved hjælp af, hvad firmaet hævder sit bedste innovationer ". NASA'en påvirket teknologien kommer i form af Adidas 'TailPoints Placement (TFP) -teknologi, der indeholder fibre, der har Parley-materialeindhold, hvilket betyder, at hver eneste millimeter af skoen er nøjagtigt syet og konstrueret. Resultatet er, at de er super komfortable, passer bedre og understøtter i letvægtsform, så løbere kan bevæge sig trygt i enhver hastighed eller afstand.


adidas nmd r2 tilbud John Stewart, direktør Product Marketing, fortalte mig i et mailet interview, at NASA-ingeniører står for "det højeste niveau af teknik", ligesom en enkelt del på en rumfærge har en "ydeevne og en bestemt karakter". Han forklarede: "Alt har en grund og en defineret opgave at opfylde. Rumfærgen selv repræsenterer også nogle af vores nøgleværdier i Solar Franchise: fra astronauterne til ingeniører skal alle have 100% tillid til konstruktionen af ​​rumfartøjet." Vi ønsket inspirere den samme tillid til løbere for Solarboost. Solarboost er deres ultimative tillidssko, som de kan stole på, når de har en bedre løbeoplevelse. "Så når skoen blev designet, brugte Adidas rumfærgen til inspiration og skabte et gittermønster til at lægge over skoen for at fremhæve zoner til bestemte funktioner .

" adidas nmd xr1 tilbud Ved hjælp af vores Aramis testsystem kunne vi identificere og fremhæve behovet for alle aspekter af skoen (områder der behøvede støtte, områder med høj friktion, områder hvor foden blev udvidet på footstrike) og præcision konstruerer sko fra disse indsigter, "tilføjede Stewart. "Med TFP's teknologi kan vi definere produktets ydeevne på hver millimeter, og det giver os mulighed for at konstruere vores produkter på et niveau, der er nyt for kernen i løb." Skoene vejer kun 295 g, og dermed den nye silhuetten er 15g lettere end den tidligere Energy Boost-sko, en lettere vægt, der siges at være til gavn for kørehastigheder og komfort. Solarboost-skoene sætter dig tilbage til € 139,95 og er tilgængelige online og i udvalgte Adidas butikker i USA og Europe.Lee er en journalist med speciale i sundhedsteknologi og fitness innovation. Følg ham på Twitter, se hvad han har på Instagram, eller læs mere af hans artikler på sin Forbes-profilside.

 Odgovori s citatom  
Prispevek Sre Jun 13, 2018 8:51 am 
 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
  Pokaži sporočila:      
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Forum Jump:
 
Stran 1 od 1

Last Thread | Next Thread  >

Forum Rules:
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

 

Powered by phpBB: © 2001,2002 phpBB Group